Lärare

Som lärare har jag börjat mitt första arbete på en YK-utbildning för originalare. Jag har dessutom arbetat som lärare på Stockholms universitet, institutionen för pedagogik och didaktik – där jag var inblandad i 4 kurser inom programmet ”digitala medier” och även en kurs på avancerad nivå som handlar om sociala medier. Senast (i december 2013) har dessutom arbetat som utbildare (konsult) i Photoshop för studenter på YH-utbildning i Xenter i Botkyrka kommun.

Mitt senaste jobb var som IKT-pedagog på Mälardalens högskolan, alltså en lärartjänst som en adjunkt. Arbetet där var att undervisa och stödja högskollärare i hur de utnyttjar digitala teknik på ett pedagogiskt och didaktiskt sätt. Det handlade om att öka lärarnas digital kompetens och höja kvaliteten på nätbaserat lärande, och skapa förutsättningar för människor att utbilda sig oberoende av tid och rum.

Nedan är två bilder på sudenter/blivande originalare från Jensen Education 2010. I dessa bilder presenterar de sina produkter i form av broshyr, som ett resultat av kurser de hade gått igenom, då jag arbetade som lärare för dem i Photoshop, Indesign och Acrobat. Jag arbetade då som konsult hos theamazingsociety.se Är det någon student som inte vill ha sin bild på min webbplats? Kontakta mig gärna så tar jag bort bilden, eller målar bort dig.

Jensen Education 2 Jensen Education 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s